четвер, 19 січня 2017 р.

20 січня вирушаємо в подорож

Реєстрація завершена. Вітаю Вас, шановні учасники веб-квесту «Ніч яка місячна…». Рада, що приєдналися до змагання мої дев’ятикласники й колеги, особливо приємно, що разом із нами подорожуватимуть учителі та учні з «близького зарубіжжя» - Просторівської та Владівської загальноосвітніх шкіл. Відчуваю, яку відповідальність беру на свої плечі. Справді, хочеться, щоб це було не просто і не тільки змагання, а ще й цікава, пізнавальна подорож. Багато хто вирішив об’єднатися,  справедливо вважаючи, що одна голова добре, а дві – краще. А наші «природничники» то й взагалі вирішили виступити єдиним дружним колективом. Це було рішення кожного з учасників і я приймаю його.
         Під час подорожі нам доведеться подолати 5 етапів. Це 5 тематичних змагань, кожне з яких триватиме 4 дні. За цей час Ви маєте знайти відповіді на поставлені запитання, виконати завдання і вчасно надіслати їх. Намагайтеся відповідати чітко, лаконічно, по суті.
         Кожне нове завдання буде розміщене на блозі «Веб-квест «Ніч яка місячна…» до 9.00 на сторінках «Завдання 1», «Завдання 2» і т. д. Нагадування про кожен новий етап буде розміщено й на блозі «Що для мене школа».
На сторінці «Допомога» ви знайдете інструкцію щодо особливостей оформлення та відправки відповідей.
Якщо у Вас виникли запитання чи побажання, ставте їх, будь ласка, у коментарях на «Сторінці запитань і відповідей».
Відповіді маєте надсилати до 24.00 останнього дня на електронну адресу super.quest@ukr.net. Увага! Після цієї години відповіді розглядатися й враховуватися не будуть.
 У подорож вирушаємо 20 січня з 9.00.
І етап: 20.10 - 23.01 (до 24.00)
ІІ етап: 24.01 - 27.01 (до 24.00)
ІІІ етап: 28.01 - 31.01 (до 24.00)
ІV етап: 01.02 – 04.02 (до 24.00)
V етап: 05.02 – 08.02 (до 24.00)
За кожен етап підводитимуться підсумки на сторінці «Таблиця результатів». Загальний результат буде оголошено до 15 лютого. Усі зібрані учасниками «мистецькі скарби» покажемо й озвучимо під час презентації проекту «Образ місячної ночі в українському та світовому мистецтві». Впевнена, що буде що показати.


Успіхів нам! Попутного вітру і швидкісного Інтернету! 

Немає коментарів:

Дописати коментар