пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Вітаємо переможців веб-квесту "Ніч яка місячна..."

        Позаду 20 днів клопіткої праці, пошукової діяльності, творчості, відкриттів і вражень. З різних причин не всі дійшли з нами до фінішу, однак той, хто подолав увесь шлях, сподіваюся, не пошкодував.Як показало опитування, близько 80 % учасників дали найвищу оцінку заходу, при цьому відзначили, що найбільше сподобалися пошуки інформації за творчістю А. Куїнджі, М. Гоголя, В. Моцарта і Л. Бетховена. І вчителі, і учні відкрили для себе відомого українського художника Архипа Куїнджі, тож тішуся з того, що в цьому й моя часточка зусиль як вчителя й заступника. Не залишили байдужими ні дорослих, ні дітей розгадування кросвордів, складання пазлів, відгадування ребусів, читання хмарки слів. А ще навчилися правильно робити посилання, створювати й надсилати скриншоти, створювати фотоколажі.
        Дякую за схвальні відгуки і доречні зауваження. Їх не могло не бути, адже не помиляється той, хто нічого не робить. І я, як організатор, і колеги, як майбутні ініціатори квестів, вчимося на помилках, прагнемо вдосконалення. Головне, що сподобалося дітям, і найвищою оцінкою роботи вважаю їхнє побажання: "Ще!". Звучали ці пропозиції й від колег.
     Дякую творчій парі вчителів з Просторівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за активну участь, коректність оформлення завдань, лаконічність відповідей. Вразили й "Випускники-2017" Владівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відповідальним ставленням до роботи, оригінальною інформацією (саме вони посіяли "золоту лихоманку" у пошуках додаткових фактів). Взагалі, робота кожного учасника додала багато нового у презентацію проекту "Образ місячної ночі у творах українських та зарубіжних митців". Дякую колезі Івашині Галині Миколаївні - консультанту, експерту й першопрохідниці завдань квесту.  
         Вітаю усіх із завершенням пошуків на "офіційному" рівні, бо, сподіваюся, ніхто просто не зможе  тепер пройти мимо інформації про когось із митців, не зауваживши: "О, цього я ще не знав!". Дякую всім за роботу, незважаючи на перешкоди (заблокована пошта, слабкий чи відсутній Інтернет, брак часу), ми з Вами багато дізналися й багато чому навчилися.
      Робота була настільки плідною, багатогранною і об`ємною, що, напевне, буде правильним визначення переможців у двох номінаціях: "Шукачі скарбів" (до відповідей на завдання додавалася ще й додаткова інформація) і "Мистецтвознавці" (відповіді на питання та пошуки псевдонімів М. Гоголя). Тож ВІТАЮ:

"ШУКАЧІ СКАРБІВ"

І місце - Скригун Л.Л.
             команда "Україночки" (Путятіна Олеся і Рекуненко Богдана, учениці 9 класу)

ІІ місце - команда "Ми - Українці" (ШМО учителів природничо-математичних дисциплін)
               Путятіна С. Є.
               команда "Випускники-2017" (учні 11 класу Владівської ЗОШ І-ІІІ ступенів)

ІІІ місце - команда  "Початківші" (ШМО вчителів початкових класів)
                Самарська Вікторія (учениця 9 класу).


"МИСТЕЦТВОЗНАВЦІ"

І місце - команда "Ми - Українці" (ШМО учителів природничо-математичних дисциплін)


             команда "Випускники-2017" (учні 11 класу Владівської ЗОШ І-ІІІ ступенів)

ІІ місце - Скригун Л. Л.
              команда "Alma mater" (Трубачова Н. М., Гордісова Я. В., учителі Просторівської ЗОШ                І-ІІІІ ступенів)
               команда "Початківші" (ШМО вчителів початкових класів)
               Самарська Вікторія (учениця 9 класу)
               команда "Україночки" (Путятіна Олеся і Рекуненко Богдана, учениці 9 класу).

ІІІ місце - команда "Чомучки" (Трушик Т. М., Нєфьодова О. В.)
                Ценов Е. О.
                Путятіна С. Є.
               Самарська Вікторія (учениця 9 класу)

Ще раз дякую всім учасникам! Запрошую на презентацію проекту!

Немає коментарів:

Дописати коментар