неділю, 15 січня 2017 р.

Шановні колеги й учні 8-11 класів, запрошую Вас на презентацію інформаційного проекту «Образ місячної ночі в українському та світовому мистецтві». Наша зустріч відбудеться в березні, і, сподіваюся, не пошкодуєте, що станете гостями цікавого, змістовного заходу. А, втім, чому гостями? Учасниками! Адже, все, що почуєте й побачите,  - це буде результат нашої спільної діяльності. Тож  запрошую Вас стати учасниками веб-квесту «Ніч яка місячна…».

Чому саме ця тема?  Тому що цікаво, романтично, загадково, пізнавально, захоплююче, вражаюче! Повірте, Ви дуже багато дізнаєтеся, на звичні речі поглянете іншими очима (а може, й почуєте «іншими вухами»). Особисто мене у виборі  переконали слова німецького поета  Йоганна Вольфганга Гете:

Не в розбраті мистецтво і природа,
Як дехто мислить: путь у них одна.
Мене обох їх надить глибина,
І поміж ними — обопільна згода...

Їх я взяла за епіграф цього проекту. А ще переконливим аргументом стала інформація про організацію Кафедрою інформатики та інформаційних технологій ЗОІППО Всеукраїнського веб-квесту "Математика в мистецтві або мистецтво в математиці". Тож філологам, як кажуть, сам Бог велів поринути в мистецтво. Сподіваюся, що не проти будуть історики, фізики, хіміки… Буду рада бачити всіх.

Сподіваюся, що переконала Вас, тож обговоримо умови, розміщені на новоствореній сторінці "Умови веб-квесту". Саме на цій сторінці будуть викладені завдання й вестиметься таблиця результатів.
Якщо у Вас виникли запитання, можете поставити, зайшовши на "Сторінку запитань і відповідей".

Немає коментарів:

Дописати коментар